Post by neohilbitowvi on Feb 11, 2022 2:10:59 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ RTS Siege Up! - Medieval War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ RTS Siege Up! - Medieval War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha fazla altın hilesi ▞▞▞
▞▞▞ RTS Siege Up! - Medieval War 2022 version ▞▞▞
BU OYUNU İNDİRME ÇÜNKÜ ARTIK YORUMLARA YANIT VEREN BİR AI olduğunu biliyorum BU yüzden SADECE BU OYUNU İNDİRME ÇÜNKÜ 2 YILDIZIN KÖTÜ OLMASI BEKLENİYOR Yorumlarımda ilk düzenleme: 4 yanıt ve 18 dakika sonra cadı insanlık dışı ve anlamak mümkün değil silme yorumu var ve 2-1 yıldız diyen bir yalan reytingi çok etkiliyor DERECESİ DEĞİŞTİREN YILDIZLARIN ÜÇÜNCÜ ORANI GÖSTERİLMİŞ OLDU, ancak bundan bıktığım için bununla işim bitti: bahanelerden bariz yalanlara düzenleme veya öneride bulunmuyorum
3 rakip olmadığı sürece harika bir oyun. Birbirlerini görmezden gelirler ve oyuncuyu odaklayarak çoğu haritada hiçbir şey yapmayı imkansız hale getirirler. AI üzerindeki tarımın düzeltilmesi gerekiyor, aksi takdirde 5 yıldıza sahip olacaktı.
İyi oyun, ancak grafikler çok yavaş, biraz daha hızlı olması gerekiyor çünkü modası geçmiş hissettiriyor. Sadece geliştiricileri hızlandırma potansiyeli var. Kaynak toplamak acı verici bir şekilde yavaştır, çiftçileri daha hızlı hareket etmeye yükseltmek için bir seçenek olmalıdır.
5 yıldız çünkü çok güzel ve gerçekten ilginç bir oyun...
RTS Siege Up! - Medieval War Strategia bfz
Sanırım 5 yıldız kovalardım ama bu, birçok düşmana 1 krallık vs 2 veya belki 3 krallığa bir bina inşa edemeyeceğimiz birçok dağınık alana sahip ve kalemiz yok edilirse kaybederiz ama neden düşman kalesi yıkıldığında Herhangi bir sahne oluşturmayan bir asker veya hatta daha fazla süper asker yaratmaya devam edebilir bu oyun çaylaktır umarız bu masaj size iyi bir oyun yapmayı öğrenmenizi sağlar ve mod acemi olsa bile anemiyi yenmek hala zordur.
RTS Siege Up! - Medieval War Strategi qfs
"Stronghold" oyunu ya da facebook "Social Castle" oyunu gibi olmasını bekliyordum. Bu değil...
Kelimenin tam anlamıyla çağlardan beri aradığım mükemmel oyun, bayıldım adamım!!! ❤ lütfen oyunu daha yeni ve ilginç güncellemelerle yükseltmeye devam edin ❤❤
Özel oyunlarda daha fazla haritaya ihtiyaç var
RTS Siege Up Medieval Warfare Strategy Offline apk hile
İndir MOD APK RTS Siege Up! (MOD, Ücretsiz alışveriş) v1.1.63 Mod (Sınırsız
muharebeyi kontrol etmek için insanlık dışı olmalısınız, çünkü birimler neredeyse her zaman boşta duracaktır...kimi istediğinizi seçmek zor..vb..artı "serbest dolaşım" değil, görev alırsınız ve bunu yapmanız gerekir..umm üzgünüm ama olmaz benim olayım..strateji oyunlarını sevsem bile, bu şekilde daha yüksek puan vermekten çok memnun olacağım...ve hatta rts türündeki senaryoları sevmesem bile..kontrolleri düzelttikten sonra ona bir şans ve daha yüksek puan vereceğim)çünkü oyunu seviyorum belki bir tanesine çift tıklayarak aynı birimleri seçmemize izin verin
telefonumda çalışmadı
Tic Tac Toe Glow Jocuri obișnuite qdhg
Korkunç oyun, işlemci sizi bir çaylak, sıfır eğlence olarak acele ediyor
güzel
Çevrim içi mod ve kaynak, köprü ,kale gemiyle köprüyü gecme olsa 5 yıldız yapicam
Aslında bu iyi bir oyundur, ancak her seviyede görevi tamamlamanız "ZORUNLUDUR". Şimdiye kadar bu nedenle oyundan gerçekten zevk alamıyorsunuz. Özgürlük yok, düşman çok az.
Seviyeler değişmez ve dakikalar sonra otomatik olarak kapanabilir.. Bir önceki seviyeyi tamamladıktan sonra bir sonraki seviyeye geçemeyeceğim anlamına gelir.. Bir sonraki seviyenin kilitli olduğunu da gösterdi.
O kadar zor ki kolay, normal ve zor gibi bir ayar olsa keşke
Umarım kale harabeleri gibi ejderhalar veya serin olacak sudaki köpekbalıkları veya yeni yakın dövüş birimleri eklerler. Genel olarak çok iyi bir oyun
Oyun baya. Değişik bir havası vardı. Ve insanı kendine baglıyan bir yapısı var. Ta ki sıkılana kadar
Sorun değil sanırım, zorluk seviyesi en kolaya ayarlanmış olsa bile zor ama bu oyunun potansiyeli var
Bu hoş bir konsept ama saldırılara boğulmadan önce güçlerinizi güçlendirme şansınızın olmadığını hissediyorum. Bu benim için mahvetti ama bunun dışında iyi bir oyun.
çift tıklama garip... bazen çalışıyor, bazen çalışmıyor, bazen seçilen birimin tümünü seç, bazen seçilen birimin etrafındaki tüm birimleri seç...
Oldukça güzel bir oyun. Kale savunması. Olması gerekenden daha karmaşık değil. Arkadaşlarıyla co-op oynayabilir.
en iyi pc oyunları 2020: bugün oynanacak harika ... - Pingtwitter
Zaman ayırmaya değmez, çok fazla çöküyor
Yeni leveler gelsin ve yeni karakterler lutfen
Bu oyun, age of Empires 2'den kopuyor. Ben pc steam'i tercih ederim. Rts'de bu oyun daha kötü, çöplükte olmalı, belediye binasına yakın inşa et, kar üzerine koyamazsın ve gerçekten yavaş, eğer bedava oyun istiyorsam, reklamları izle Age of Empires 2 bu oyunun maliyeti 20$ değil mi? en kötü kontrol gecikmesi ve berbat grafiklerle
oyun gercekden guzel bide daha genis haritalar daha fazla icerik ve online mod avantajı 5 gonulden hakeder
Harika küçük RTS oyunu. Çok iyi bir araya getirilmiş. Gerçekten benim oyun grafiğim değil, ama bu çene düşürücü gfx'e değil, çevrimiçi çok oyunculu bir rts'ye girmedim ve elimde olan bu. Geliştiriciye destek. 3vs3 imparatorluk fethini kontrol etmenizi öneririm. AOE'nin bilgisayar versiyonunu kopyalayıp biraz değiştirmiş olmalarını ilginç bulabilirsiniz. Son kontrol ettiğimde değişen bir şey %20 kopyalamıyor. Bu yüzden belki bir C&C Generals uyuşturucu lol olurdu.
Sevilecek bir oyun Bu oyunu seviyorum. Daha fazla seviyenin yükseltilmesi gerektiğini düşünüyorum. Daha fazla seviyeyi hızlı bir şekilde güncellemek istiyorum.
RTS Siege Up! - Medieval War Strategia bfz