Post by neohilbitowvi on Feb 11, 2022 2:14:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Evil Nun: Horror at School ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Evil Nun: Horror at School IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod veľa tokenov ▞▞▞
▞▞▞ Evil Nun: Horror at School 2022 version ▞▞▞
Toto je najhoršia hra, aká kedy bola pridávaná každé 2 sekundy a zabudol som spomenúť túto časť, mníška podvádza, keď ma naháňa, zdá sa, že beží rýchlejšie, keď musíme bežať rovnakou rýchlosťou a môže sa plaziť vo ventilačných otvoroch, ktoré nemôžete stratiť to dievča je v tejto hre v podstate veľa zlého a chcem to opraviť, inak to bude to, čo budete dostávať každý deň, všetko, čo som napísal, je problém, tak to opravte. 🥺🥺
Prosím pridajte masku pre psa v ďalšej verzii.
Co ooooooooooooooooooooooooooooooooo ahoj ja som sa ťa pýtať či sa to dá sa to dá sa to vola sa mi zdá že sa ti to povedala že to nie je v pohode a to je asi to bude v piatok v noci z nedele ahoj a ty si mi napísala ze pred tym som sa jeden z tychto dvoch tychto týždňov poprosím ahoj ja sa na to idem do naci to bude na mobile tak to je tvoj problém s tebou a osobou na vyučovacej hodine v roku ahoj ja sa mam dobre mam to v pohode aj na skateboarde keď budeme von do toho sami ahoj som v robote
Evil Nun: Ngôi trường Kinh dị Trò chơi điện tử wwco
Dostal som túto hru a dúfal som, že bude taká dobrá ako babička, ale v skutočnosti nie je. Je to dosť nudné a nie veľmi vzrušujúce. Ak hľadáte niečo ako babička, ako ja, stiahnite si babičku, nie túto hru. Prepáč.
What Katy Did at School (EN) ... The 16th-century Spanish Carmelite nun St Teresa of Ávila was a prominent figure in the Catholic Reformation,
Aká pekná hra!! Ale má veľa chýb, ktoré môžete opraviť ako prvé, keď spievajúca ryba zostane, po niekoľkých minútach je preč,😅😅 Skoro vidím, že som urobil snímku obrazovky, ale pekná hra. Môžete urobiť viac, pretože má žlté dvierka v spawn room🚪🔓🔓. Vytvorte ďalší like na hrade a môžete vytvoriť kapitolu? Ak to urobíš, ohodnotím 5 hviezdičkami, prosím,
Dobra hra ale neviem co tam mam robit a evil nu n ma vzdy najde. Takže bez toho aby bola slepá to nejde tak ľahko
Páči sa mi grafika, ale problém je so zbraňou, pretože sa nedá použiť na veľkú vzdialenosť
Je to veľmi super hra ale mohlo by sa to dať hrať aj s gamepadom?
Naozaj dobrá hra, naozaj som ju odinštaloval po dokončení epického konca, bolo to úžasné
Táto hra bola tak pekná a veľmi pekne ďakujem za duchovný mod, ale niektoré kapitoly sú veľmi fádne ako minihra, výzva v bludisku
Nestahovat asimister to hra na pociaci vsetko take iste mate tu coin masinu ale coin do nej nie ani zbran tu nemate ani tajnu chodbu nestahovat neodporucam hovadina
No dam 2 /5 lebo neni tam novy update iba ked su vianoce a hellowen#dobra hra posnažili sa vyvojari cenym # evil nun
Táto hra je lepšia, ale dávam jej 3 hviezdičky, pretože má nejaké chyby
Evil Nun: Horror at School Arkaadmängud bozd
Len škoda, že nefunguje na môj model mobilu
Ahoj, môžete prosím opraviť zbraň so zlatým krížom, hovorí, že padá mince Čakal som dlho a žiadne mince sa neobjavili Ukončil som hru a vrátil som sa, ale mince sa stále nezobrazovali, takže môžete to prosím opraviť.
Milujte hru, ktorá ešte neutiekla cez kanalizáciu, ale trochu námet na zamyslenie „si dieťa na úteku pred zlou mníškou“, bolo by úžasné, keby sa rola dala vymeniť a vy ste zlá mníška a ľudia okolo vás sa tiež snažia uniknúť ...alebo fyzicky kričia ľudia ako vy, ktorých musíte fyzicky zachrániť...
Je to veľmi dobrý horor, ale dal som len tri hviezdičky, pretože keď som dokončoval kapitolu miniherná miestnosť, ciele sa nejaký čas nezobrazovali a v tejto hre sú nejaké oneskorenia a chyby, tak to prosím odstráňte
Super hra❤️
super hra
Vinikajuca hra
Wau
neda sa ist na dalsie levely
Sticky Fingers: The Movie! 2019. After School Lunch Special ... Evil Head · Horror House ... Penny Pinchers: The Kings of No-Budget Horror
Po nejakom čase to začne byť nudné, ale skúste to, je to veľmi dobrá hra
Super hra im EVIL TIMO
Táto hra je pekná 🙂 ale toto je príliš hororová hra, zlá mníška vie rýchlo chodiť po hlase 😱. Ale páčidlo chýba 🤔 Neviem ho nájsť 😱
#a11y zlyhať. Nedá sa pracovať so spusteným Talkback. Pravdepodobne nikdy nebol navrhnutý s ohľadom na čítačky obrazovky.
Evil Nun: สยองขวัญที่โรงเรียน อาร์เคด fxkm
Strašidelné
Dá sa hrať ale ináč sa mi to nepáči,,,k****
NE SŤAHOVAŤ!!!!!!!! Vždy keď to zapnu tak dám HRAŤ a potom sa to vipne. Je to píčovina
Stiahnuť Evil Nun: Horror at School APK 1.8.1 Android zadarmo
S touto hrou som sa bavil hodiny. Je to pútavé a hádanky sú dobre premyslené. Grafika nemusí byť najlepšia, ale úprimne pridáva na zážitku. Aj keď som trochu zmätený zo „skutočných faktov“, na ktorých je táto hra založená. Chceli by ste to upresniť?
Dávam 5 hviezdičiek, pretože táto hra je veľmi zaujímavá a nazbieral som všetky masky a podarilo sa mi uniknúť. Táto hra je veľmi zaujímavá 🥰
Spočiatku to bolo trochu strašidelné, ale ak to hráte veľakrát, teraz je to menej strašidelné prostredie alebo miesto hry, ktoré hre nevyhovovalo, mal by to byť veľký kostol alebo hrad ako vo filme, ale celkovo to bolo pekná hra
Páči sa mi táto hra, pretože je v tejto hre veľmi vysoká. Páči sa mi to
je to celkom fajn hra ale nemozme ist do ohna a ani zahasit ho
najlepšie z hra
Hodne dobrá hra ale má tie reklamy
Je to hrozné a je to príliš zábavné hrať, ale je v tom chyba, nie sú v tom žiadne tajomstvá ... ak sú v tom tajomstvá, je zábavnejšie hrať, ale v poriadku ...... každý to môže hrať ľahko a každý tomu unikne ... ale je to veľa spôsobov, ako uniknúť........ ale milujem to hrať ...... Thnxxxx plz ans :::☺😊
Je to veľmi dobrá hra a hrám ju už rok na telefóne môjho starého otca a rád sa hrám s rebríčkami, ale niekedy sa hovorí, že musíte hru aktualizovať, aby ste povolili túto možnosť, išiel som do obchodu Play, aby som aktualizoval hru, ale nebola tam žiadna možnosť aktualizácie, myslel som si, že je v nej problém, skúsil som to znova, ale vyskytol sa rovnaký problém, teraz som ju nainštaloval do tohto telefónu, ale hovorí to to isté, čo sa týka hrania v rebríčkoch, znova som šiel do obchodu Play a neexistuje žiadna možnosť aktualizácie.
Pozeral som, ako to hrá John Wolfe a vyzeralo to úžasne. ale PRÍLIŠ MNOHO REKLÁM, ako som načítal hru. inzerát. na začiatku ako na to. inzerát. ty zomrieš. inzerát. príliš veľa Chcem vás podporiť, ale poďte! je to príliš veľa.
Výborná hra
ZLÁ HRA, VIE PREJSŤ CEZ STENY A TELEPORTOVAŤ, KEĎ SA VÁM PODARÍ 'EPIC' ÚTEK!!!!!!!!!!!!!😠😠😠😠😠😭😭😭😭😭
Táto hra má veľa reklám a myslím si, že by ste to mali zmeniť, aj keď hra bola v poriadku, ale ak vás prenasleduje mníška a objavila sa reklama a keď sa skončí, mníška ma chytila, tak sa zmeňte
Všetko o hre je naozaj skvelé. Jediný problém, ktorý skutočne mám, je vždy, keď hrám v režime duchov, pretože je tam toľko reklám. Ak by ste mohli dosiahnuť, aby hra mala menej reklám, bolo by to úžasné. Ďalšia vec, v ďalšej aktualizácii by ste mohli vytvoriť viac miestností a podobne? Len aby ste do hry pridali trochu viac zábavy. Aj keď to nie je možné, milujem hru!
Vždy, keď som to spustil, reštartovalo sa to samo. Opravte to
Táto hra je taká otravná a najhoršie na nej je, že musíte pohnúť zraneným dieťaťom a mníška z vás vymláti peklo, ale príbeh a ďalšie veci sú skvelé, takže 3 hviezdičky
Galaxy Invaders Attack - Alien Shooter Arked dgjs
Dobrá hra
Páči sa mi nová ahoj aktualizácia, ale uvádzam 20 000 cionov😞🦊